SalJue's FotoPage

By: SalJue nawi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Aug-2010 21:30 Email | Share | | Bookmark
Serunding Ikan

Serunding Ikan
Serunding Ikan 500g
Salam semua...lama da x update fp ni...

ni entry baru sal nk perkenalkan Serunding Ikan Home Made by Me...
sape nk order leh la...utk raye ke lps raya ke leh je..

500gm = RM30 + postage RM7
1kilo = RM55 = postage RM10

tempahan dibuka skrg.

akan sampai ke tgn anda selewat2nya by 8sept'10 (utk raye)

Untuk tempahan selepas raye pun boleh..

booking 50% deposit.


Wednesday, 21-Oct-2009 06:37 Email | Share | | Bookmark
MAKE UP ENGAGEMENT FOR MY FIRST CLIENT

09.10.2009
 
 
View all 10 photos...
Assalamualaikum wbt semua...

Kini sal melangkah satu step lagi ke bidang andaman..make up la plak...
Dah asik duk buat gubahan hantaran n door gift aje kan..now cuba2 make up kan org bertunang lak..btw..ni adalah make up pertunangan kawan sal...
Dulu2 zaman skolah...kawan sal yang ni gak la sal amik jadi model untuk lukisan potret for one of my task kt skolah for subjek seni hehehe...

So kawan2 n semua comment skit kt hasil keje pertama sal ni ye...
Agak2 ade tak yg berminat nk menggunakan khidmat sal hehehe..so leh le bincang2..

Ape2 pun sal still baru n akan terus belajar lagi ttg ilmu solek2 org ni hehehe..
ganbatte sal huhuhu beri semangat utk diri sendiri

anthing just email me tru this saljue05@yahoo.com.my


Friday, 28-Mar-2008 17:28 Email | Share | | Bookmark
hantaran oren

Selendang&KainPasang
Perfume
Perfume_SideView
View all 12 photos...
ni lak hantaran oren...gmbr blur skit...tp tak pe la ye..tgk la ye..


Thursday, 13-Mar-2008 09:30 Email | Share | | Bookmark
RE_Wall Hanging

 
 
 
View all 13 photos...
lg yg terkini re_wall hanging...tp kan...bingkai dia tak sempat amik snap pic yg dh sip stich
barang dh terbang ke empunya..




Monday, 11-Feb-2008 10:30 Email | Share | | Bookmark
Potpuri Dip

 
 
 
View all 12 photos...
Assalamualaikum semua...
latest saljue updates...potpuri dip for our customer...ni yg saljue bt dengan patner saljue...ina...
200 kuntum...waaa so tired nk nyiapkannya...
ade 2jenis design..tp bunganya samaje...

sape berminat leh la pm k...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net